Wolves İlaçlama Böcek Haşerelşere Son

Ticari depolarda haşere kontrolü, çoğu haşere kontrol şirketi için büyük bir zorluktur. Çeşitli haşere türleri, hayvanlar ve böcekler deponuzu rahatsız edebilir. Ticari depo müşterileri, depoları ve tesisleri etkin bir şekilde ele almanın ne kadar değerli olduğunu bilir. Yiyecek stokları ve diğer çabuk bozulan maddeler, depoların işlenmesini zorlaştırır. Deponuzu korumanın ve deponuzun haşere istilasından arınmış olduğundan emin olmanın 6 adımı vardır.

Değerlendirme. Bu, etkili bir haşere kontrol programı oluşturmak için ilk adımdır. Depoları değerlendirmek karmaşık bir iştir. Giriş noktalarına, yiyecek kaynaklarına, su kaynaklarına, barınma alanlarına, çalışan ve müşteri köşelerine özel yoğunluk verilir. Ayrıca kafeteryalar, kiler, temizlik dolapları, depo odası, malzeme odası, konfor odaları ve nakliye ve teslim alma alanı gibi depodaki tüm alanları değerlendireceklerdir.


Bina tasarımını inceleyin. Kapsamlı bir değerlendirme ve mevcut ve olası sorunlu alanların belirlenmesinden sonra yapılacak şey, binanın müşteri ve çalışan trafiğini, yani her gün binaya giren ve çıkan kişilerin toplam sayısını bulmaktır. Yaya kapıları, elektrik boruları, üst kapılar, su kaynakları gibi giriş alanlarını ve çöplük alanları, çit hatları, depolama binaları vb. dahil dış çevreleri inceleyin.


tahta kurusu ilaçlama Haşere kimliği. Her haşere türü, haşerelerin her tedaviye verdiği tepkiye bağlı olarak farklı bir tedavi tekniğine sahiptir. Haşere yönetimi uzmanları, daha fazla istiladan kaçınmak ve mevcut sorunları izlemek için zararlılar hakkında kesin bilgi almak için genellikle çalışanlardan bilgi toplar.

Böcek İlaçlama 20 yılı aşkın bir süredir kuruluşundan bu yana, şirketimiz üç kıymet tarafınca yönlendirilmiştir: Yapacağınızı söylediğiniz şeyi yapın, her alanda kaliteli iş teslim edin ve her insana haysiyetli ve saygılı davranın. Bu değerler, halk sağlığı ve güvenliğine odaklanan 1. Derslik hizmet sunmamıza destek oldu. Evleri, işletmeleri ve markaları korumak için güvenliği en müsait ucuz fiyatlar 2021 2022 ve yeniliği vurgularız.

Özelleştirilmiş programlar. Her depo diğer depolardan farklıdır, dolayısıyla her depo diğerinden farklı bir haşere kontrol programı gerektirir. Dikkate alınması gereken bazı faktörler konum, binanın yaşı, hava durumu, deponun büyüklüğü ve diğer birçok faktördür. Deponuzun gereksinimlerini karşılayacak en iyi haşere yönetim programını geliştirmek için profesyoneller tesisleri inceleyecek, yıkacak ve çalışanlarla konuşacaktır.



Sanitasyon. Her haşere kontrolü ve bakımında en önemli nokta sanitasyondur. Herhangi bir haşere kontrol programının başarısı ve haşeresiz bir depo muhafazası, deponuzdaki sanitasyona bağlı olacaktır. Haşere kontrolörleri, programın etkili olabilmesi için servis kayıt günlükleri, uygulama kayıtları, gözlem günlükleri ve sanitasyon raporundan yararlanacaktır. Haşere istilasına bağlı sağlık risklerinin, mali ve hukuki sorunların önüne geçebileceksiniz.

Entegre Zararlı Yönetim Teknikleri


Entegre haşere yönetimi, gerekirse inceleme, kayıt, sanitasyon, yok etme, tuzaklar, haşere monitörleri ve kimyasallar kullanan bir haşere kontrol tekniğidir. Bu tekniklerin birleştirilmesi zararlıları ortadan kaldıracak bir program sağlayacaktır. Zararlıları kontrol etmede kullanılan yaklaşım sanitasyon ve önleme merkezlerini oluşturur. Ayrıca çalışanlarınıza haşere kontrolü konusunda doğru uygulamaları ve doğru stratejileri öğretecektir. IPM yöntemi, tehlikeli kimyasalların ve diğer zararlı maddelerin kullanımını azaltır. Sunulan diğer hizmetler şunları içerebilir:


Doldurma hatları ve borular

Kemirgen ve böcek tuzaklarını kullanma

Böcek tuzaklarının kurulması veya değiştirilmesi

Yapıda değişiklik yapmak

Böcek gözlemlerini belgelemek

Müşteriler ve yetkililer için kayıtları ve raporları koruyun

Güvenlik taahhüdü. Emniyetin depo sektörü için gerekli olduğu kadar IPM için de gerekli olduğundan emin olun.

Programın temel faydaları aşağıdakileri içerebilir:


24 saat hizmet. Hizmetlere ihtiyaç duyduğunuz her an ulaşabilirsiniz. Depo ihtiyaçlarına göre esnek programları ve planları vardır.

En iyi kalite. Kalite seviyesi sürekli olarak izlenir ve devlet ve lisanslama bürosu tarafından belirlenen standartları aşar. Kayıt defterleri ile birlikte kişiselleştirilmiş temizlik ve belgeler sağlarlar. Teknisyenleri, kapsamlı bir arka plan araştırmasından geçen lisanslıdır.

Açık iletişim. IPM en iyi sonuçları sağlar. Kayıt defterleri, inceleme, güvenlik ve gözden geçirme kontrolü sırasında gerekli olan ilgili verilere, önerilen kılavuzlara ve raporlara erişim sağlar.

Profesyonel entomolog. Ne yaptıkları konusunda bilgili olan haşere ve böcek uzmanlarını işe alabileceksiniz.

Haşere kontrol hizmetlerinin yardımcı olabileceği depo türleri şunları içerir:


Veri deposu

Gıda deposu

Kuru eşya deposu

İthalatçı deposu

ihracatçı deposu

toptancı deposu

Nakliye işi

Gümrük antreposu

otomatik depo

soğuk depo

Üretim deposu

Üçüncü taraf lojistik deposu

Soğuk hava deposu

İlaç deposu

Taşıma ve depolama şirketleri

tıbbi depo

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Wolves İlaçlama +90 534 662 85 40 Hemen Ara

Tahtakuruları alırsanız